6 Eki 2010

çıkartmaaa

Bebeğim olduktan sonra birşeyler yazarım diye umuyordum ancak gelen giden, bebek derken zaman çabuk geçti. Üzerine ben  iki izmir seyehati bir eşya toplama ve taşıma, bol miktarda istanbul-babaeski yolculuğu yaptım.. sonunda yerleşmeye karar verdim ancak çok sıkıldım.. projeler  birikiyor kafamda ve nereden ne yapacağımı şaşırmış bir şekilde bekliyorum.. bir mucize olacak ve her birini bir anda yapabilecek bir enerji gelecek...bir ışık ,bir mucize bekliyorum..dahası içimde hissediyorum..benim zamanım gelecek.. zaman zaman etrafımdakilere yükses sesle söylediğim cümleyi tekrarlıyorum şu sıralar yine..yeniden.. "bir yıldız ışıltısı var şu sıralar içimde..bir gün ben de parlayacağım... " bakalım o gün ne zaman..



            aktivitelere artık bebek resimleri eklendi. bebeğimin odasını süslemek için aldığımız çıkartmalar çok içime yaradı.. çiçek şeklinde çıkartmaların sonu, okula yeni başlayan bir "arkadaşıma" hediye paketi olarak işlev kazandı. taşınmadan kalan kraft kağıtlarından biriyle paketlenen hediye üzerine çıkartmalar hem hoş oldu hem de kağıdın üzerinde farklı bir doku kazandı. koca çıkartma kağıdından geriye içleri beyaz olan çiçek çerçevesi kaldı.. rengarenk çiçeklerin renkli çerçevelerini ben de resimle doldurdum. önce içteki beyaz kısmı kestim. ardından ayarladığım ve beyaz fona yapıştırdığım resimlerin üzerine mümkün olduğunca muntazam oturtmaya çalıştım. daha dikkatli olunmalı hatta farklı teknikler geliştirilmeliymiş ama ilk deneme için defa da sayılmaz. içime sindi mi.. şimdilik hayır..farklı bir hale gelecek elbet ama bu haliyle de gören, beğenen olur belki?

bu arada bu aşağıdaki resim neden yan çıkıyor burada bilmiyorum.bilen varsa lüften söylesin....aslında ince uzunlamasına bir foto olmalıydı.. yatak odası kapısına da süper yakışmıştı....