6 Oca 2012

Paytak Penguen

Güneş'ime daha önce diktiğim filin hemen ardından pengueni de dikmiştim. Aslında Çok daha önce yayınlamam gereken bir konuydu bu ama malesef, bir süre ortalıkta dolaştıktan sonra kaldırılan ouncak kutusuna gitmişti.. Tekrar ortaya çıkınca hemen fotoğrafladım..
Hemen hemen 2 haftada bir, Güneş'in oynadığı oyuncakları değiştiriyorum. Önemsemiyor gibi göründüğü , ufak tefek oyuncaklar bile olsa, el altından kayboldu mu kıymetleniyor, yeniden çıkınca oynamaya başlıyor. Her seferinde yeni bir şey keşfediyor..
Özellikle fonksiyonlu oyuncaklarında Güneş'in geliştiğini görebiliyorum.. O yüzden olabildiğince değiştirmeye çalışıyorum..
Bu penguen de uzun süre ortalıkta dolaştıktan sonra, kutu(plara) gitti geldi..
Ön kısmındaki beyaz bölümü elimde  diktim ve pek gizli(!) olmadı.. Bir kez daha elden geçmek istiyor ama o ne zaman olur bilmiyorum.
Siyah polar parça kardeşime diktiğim ilk sweat denemesinden arta kalan. Ağzı ve ayakları ise keçeden. Önündeki beyaz parça ise ortalıkta ne yapacağını bilemez halde gezen bir parça keten...
Kafası için 3 üçgeni birleştirdim ve  nispeten yuvarlak elde ettim..  Sonradan  içini doldurunca daha iyi yuvarlandı..Zormuş..
En kolay top dikmeyi bilen, bana öğretecek var mı?

1 yorum:

figen abla dedi ki...

top dikmeyi biliyorum ben cankız...
yalnız tarif etmek için yapmam lazım.ç..
dilim dilim kesilişp birleştiriliyor..
eğer acele değilse azıcık beklersen, hem dikerim, hem fotoğraflarla anlatırım sana....
penguen çok şeker ya :)))
ellerine sağlıkkkkk :))