24 Oca 2011

Bebemin Önlüğü

Bebeğimle bir kahvaltımız, bir takım pijamaya, bir çift çoraba ayak parmakları arasından çıkan meyve, ekmek kırıntılarına , yerlere saçılan oyuncaklara ve sürekli yıkamaktan artık çok sıkıldığım önlüklere sebep oluyor.. Yanlış anlamayın.. Asla şikayetçi değilim.. Yani önlük dışındakilere.. Elimde mama önlüğü yıkamak hiç hoşuma gitmiyor.. Her gün çamaşır makinesi çalıştığı için genelde mutlaka yeni yıkanmış oluyor.. Ama 1 tane de olsa, 100 tane de olsa, tabi ki yetmez!
Bir de lekeleri çıkmıyor.. Daha sinir oluyorum.. Ama bu akıllı arkadaşınız, tam atmak üzereykenbirşeyi  ne yaptı? Başka bir şey yaptı...
5 dakkada beşiktaş....














Eşofmanımı tam atıyordum ki, fikrim geldi, hemen kestim.. Baktım mantıklı geldi bir tane daha... Sonra baktım paçalar daha uzun, 2 tane de öyle çıktı.. Lastiği de kesince kaldı küçük bir parça..

 






İki farklı model önlük oldu.. birini bağlamalı , diğerini de boyundan lastikle geçirilen şekilde yaptımm. Hangisi daha kullanışlı derseniz,  bağlayınca daha güzel boynuna oturuyor, ama lastikli olunca da kızm çekiştirip çıkaramıyor..


 












 

Ne dersiniz, bu küçük parçadan bir de tavşan çıkar mı?


2 yorum:

Adsız dedi ki...

valla çok yaratıcısın. süper fikir benceeee. Maşallah beyefendiyede yakışmışşş

fer'AY dedi ki...

Benim tatlı Güneşimmm... HErşey yakışıyor benim KIZIMA...